AGAVE REÀL - AGAWA
Agawa, przecier, puree, nektar, mus, syrop, koktajl, drink, lemoniada, bar, barman, wyposażenie, sprzęt barmański, dla barmana, dom, kuchnia, smaczne, pyszne, kolorowe, napoje.
Polityka bezpieczeństwa
Polityka dostawy
Polityka zwrotów
Agave Reàl
100% nektar z agawy zapewnia bogatą, teksturowaną i warstwową słodycz. Znajduje zastosowanie w szerokiej gamie koktajli. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu.
Nektar ciemny używa się aby nadać deserom, daniom z drobiu, mięsa lub owoców morza wyrazistego smaku. Bursztynowego i ciemnego nektaru używa się często jako polew do naleśników oraz gofrów.
Cechy produktu
Wykonany w 100% z Agawy odmian Azul, Blue Agave uprawianej w regionie Jalisco w Meksyku.
Wysoka intensywność słodyczy. Niski poziom glikemiczny agawy sprawił, że jest popularny wśród świadomych zdrowia konsumentów.
Delikatne przetwarzanie pozwala na pełniejsze oddanie smaku. Nie zawiera przegotowanych nut smakowych.
Wysoka zawartość owoców zwiększają intensywność smaku.
Butelka przed zamknięciem jest ozonowana, aby zagwarantować świeżość produktu.
Za barem
Idealna do Margarity, włoskich napojów gazowanych, koktajli piwnych, napojów bezalkoholowych oraz mrożonych lub wstrząsanych koktajli.
Łatwo rozpuszcza się w napojach dodając im owocowego uderzenia. Idealnie nadaje się do koktajli rzemieślniczych.
Opakowanie przyjazne dla barmanów butelka typu Squeeze ulubiona przez Mixologów.
Kuchnia
Doskonały pod względem kulinarnym znajdzie zastosowanie w wypiekach i deserach.
Świetnie sprawdza się jako dodatek do sosów, marynat i glazur. Zwłaszcza do mięs pieczonych i drobiu.
Idealny do eksperymentowania z koncepcjami gastronomii molekularnej, takimi jak pianka owocowa lub kawior.
Skład: czysty nektar z agawy