COCO REÀL - KOKOSOWY
Kokos, krem, mleczko kokosowe, przecier, puree, nektar, mus, syrop, koktajl, drink, lemoniada, bar, barman, wyposażenie, sprzęt barmański, dla barmana, dom, kuchnia, smaczne, pyszne, kolorowe, napoje.
Polityka bezpieczeństwa
Polityka dostawy
Polityka zwrotów
Coco Reàl
Idealne połączenie miąższu, mleczka i wody kokosowej z cukrem trzcinowym. Został opracowany w taki sposób, aby zachować jednorodność i kremową konsystencję przy minimalnym rozwarstwieniu. Pyszny kokosowy smak i kremowa konsystencja, pozwala na szerokie zastosowanie zarówno w koktajlach jak i w kuchni.
Cechy produktu
Zawiera 200% tropikalnych kokosów z Kostaryki.
Jest pierwszym kremem kokosowym zamkniętym w wygodnej plastikowej butelce.
Delikatne przetwarzanie pozwala na pełniejsze oddanie smaku. Nie zawiera przegotowanych i karmelizowanych nut smakowych.
Wysoka zawartość owoców zwiększają intensywność smaku.
Butelka przed zamknięciem jest ozonowana, aby zagwarantować świeżość produktu.
Dłuższa żywotność po otwarciu w stosunku do puszek zmniejsza straty i obniża koszty.
Za barem
Idealny do Pinacolady, włoskich napojów gazowanych, koktajli piwnych, napojów bezalkoholowych oraz mrożonych lub wstrząsanych koktajli.
Łatwo rozpuszcza się w napojach dodając im owocowego uderzenia. Idealnie nadaje się do koktajli rzemieślniczych.
Opakowanie przyjazne dla barmanów butelka typu Squeeze ulubiona przez Mixologów.
Kuchnia
Doskonały pod względem kulinarnym znajdzie zastosowanie w wypiekach i deserach.
Świetnie sprawdza się jako dodatek do sosów, marynat i glazur. Zwłaszcza do mięs pieczonych, drobiu czy owoców morza. Potraw i zup kuchni karaibskiej, azjatyckiej i nie tylko.
Idealny do eksperymentowania z koncepcjami gastronomii molekularnej, takimi jak pianka owocowa lub kawior.
Skład: Koncentrat kokosowy (183%), cukier, glicerol, sól, mono i diglicerydy kwasu tłuszczowego, alginian sodu, guma ksantanowa, ekstrakt bogaty w tokoferol, sorbinian potasu, kwas cytrynowy
Arkusz danych
- Pojemność
- 500 ml