GINGER REÀL - IMBIROWY

39,96 zł
Brutto

Imbir, przecier, puree, nektar, mus, syrop, koktajl, drink, lemoniada, bar, barman, wyposażenie, sprzęt barmański, dla barmana, dom, kuchnia, smaczne, pyszne, kolorowe, napoje.

Ilość

Do darmowej dostawy brakuje 200,00 zł Darmowa dostawa obowiązuje od 200,00 zł
 

Polityka bezpieczeństwa

 

Polityka dostawy

 

Polityka zwrotów

Ginger Reàl

To wyprodukowany z imbiru syrop infuzowany/nasyczny przecierem imbirowym o odważnym smaku i osro słodkim finiszu.Ta egzotyczna mieszanka imbiru i cukru trzcinowego dodaje głębi i autentycznego smaku mułów, Margarit oraz wielu koktajlom. Nadając im orzeźwiającej ostrości i smaku Azji Znajduje zastosowanie w wielu przepisach kulinarnych.

Cechy produktu

Zawiera 12% imbiru Laiwu Ginger zmieszanego z syropem z cukru trzcinowego.

Laiwu jest nazywane „krainą imbiru”, a „Laiwu Ginger” stało się trzecią marką Shangdong zatwierdzoną jako produkt państwowy. Uprawa imbiru Laiwu sięga ponad 2000 lat. Jego najwyższa jakość zapewniła mu tytuły „chińskiego produktu wysokiej jakości” i „wysokiej jakości odmiany chińskich warzyw”.Imbir z Laiwu jest dobrze znany ludziom na całym świecie.

Delikatne przetwarzanie pozwala na pełniejsze oddanie smaku. Nie zawiera przegotowanych i karmelizowanych nut smakowych.

Wysoka zawartość owoców zwiększają intensywność smaku.

Butelka przed zamknięciem jest ozonowana, aby zagwarantować świeżość produktu.

Za barem

Idealny do bellini, włoskich napojów gazowanych, koktajli piwnych, napojów bezalkoholowych oraz mrożonych lub wstrząsanych koktajli.

Łatwo rozpuszcza się w napojach dodając im owocowego uderzenia. Idealnie nadaje się do koktajli rzemieślniczych.

Opakowanie przyjazne dla barmanów butelka typu Squeeze ulubiona przez Mixologów.

Kuchnia

Doskonały pod względem kulinarnym znajdzie zastosowanie w wypiekach i deserach.

Świetnie sprawdza się jako dodatek do sosów, marynat i glazur. Zwłaszcza do mięs pieczonych, drobiu i owoców morza. Potraw i zup kuchni azjatyckiej i nie tylko.

Idealny do eksperymentowania z koncepcjami gastronomii molekularnej, takimi jak pianka owocowa lub kawior.

Skład: cukier, woda, puree z imbiru (12,6%), glicerol,naturalny aromat, sól, alginian sodowy, kwas cytrynowy.

89 Przedmioty

Arkusz danych

Pojemność
500 ml

Szczegółowe referencje